forest, glade, enlightenment-4571929.jpg

Velkommen!

Takk for at du er innom!

Målet mitt med denne nettsiden er å spre kunnskap. Men også for å stille spørsmål til det som allerede er etablert som kunnskap. Siste lobotomi i Norge ble gjennomført på 70-tallet. Tidligere har også insulinsjokk vært ansett som forsvarlig behandling av psykisk syke. Om en lege gjør noen av disse tingene i dag mister vedkommende lisensen. Med andre ord, hva gjør vi i dag som vil bli sett tilbake på som noe tilsvarende?

light bulb, man, surrealism-1042480.jpg

Før vi blir syke!

Jeg mener vi må jobbe mer forebyggende. Visste du at helsebudsjettet er fordelt med rundt 46 % til medisinsk behandling (altså ulike behandlinger, prosedyrer, operasjoner etc.), men kun 3 % er forbeholdt forebyggende behandling? Altså veldig mye av resursene er satt av til å behandle ETTER at personen først har blitt syk. Er det ikke bedre å unngå at flere blir syke? Ordet helsevesen er misvisende. Sykevesen er mer passende.

questions, man, head-2519654.jpg

Det du vil finne her er ofte en forlengelse av det jeg skriver på sosiale medier. Følg meg gjerne ulike steder. Linker finner du på topp og bunn av hjemmesiden. Men det kan også være uavhengige tema jeg skriver om.

Håper noe av det er nyttig for deg!

7 Comments

  1. Jeg kjøper stort sett alt du sier, bortsett fra vinklingen tilbake til hine hårde dager da man spiste animalsk og mettet fett. Før i tiden fikk man ikke hjerteinfarkt sies det (vet man det?) , og hvor gamle ble man egt på 1600-tallet?

  2. Tusen takk for at du deler!
    Gleder meg til fortsettelsen. Har bikket over i 30 årene. Tenker mer på hva jeg putter i munn og på hud. Snart 1 år røykfri. Spiser bedre. Lever mitt beste liv, føler meg fantastisk! Lykke til i livet !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *